Pàgines

divendres, 1 de juny del 2012

Encetem un nou camí

Hola a tots i totes, encetem aquest nou espai de participació i informació, per tal de que pogueu tenir accés a les notícies que us poguem donar i que tingueu la possibilitat d'expresar lliurement (dintre del respecte i l'educació) les vostres opinions, experiències i estats d'ànim.

1 comentari:

  1. Després de reflexionar sobre la consulta política que s'ha fet des de l'Ajuntament al personal a través dels caps dels servei demanant l'opinió de la gent sobre si reduir sous o acomiadar a molta gent i pujar la jornada laboral, sense cap garantia segons el mateix Alcalde de res, a la qual jo vaig contestar que no estava d'acord ni amb una cosa ni amb l'altra, malgrat no hi havia terceres opcions, voldria compartir amb vosaltres aquestes reflexions.

    Primer reiterar la meva resposta, però no com a treballadora, sino com a ciutadana de Sabadell, en que no estic d'acord amb aquest pla d'ajust, ja que no soluciona el problema d'un endeutament que no hem provocat nosaltres, que molts som mileuristes i ja no podem més, que més aviat empitjora la situació i provocarà que hi hagi encara més gent patint dificultats i fins i tot amb ris d'exclusió social, que afectarà a la gent de la ciutat amb el deteriorament dels serveis públics i que a més d'injust és incoherent amb una política socialista.

    En segon lloc haig de dir que rectifico en la meva resposta perque es va preguntar a la gent com a treballador@s i no és la nostra competència, ni cobrem per aquesta responsabilitat. Demanar un posicionament personal i laboral que pugui tenir repercussió, ni que sigui indirectament, a drets que afecten a terceres persones ni és ètic, ni ha de tenir resposta. No em correspon a mi opinar sobre la situació laboral i personal d'altres companys i companyes. No som gestors de Recursos Humans ni som polítics. Els caps de servei tampoc haurien d'haver estat intermediaris.

    Tercer, que si haguéssin tingut en compte l'opinió del personal en la gestió dels diferents serveis (això sí que ho podien haver fet)segurament no estaríem en aquesta situació.

    Per aquestes raons i ja que no tindré l'oportunitat de dir el que hauria d'haver contestat en aquell moment, aprofito aquest espai per expressar el meu malestar i dir que la meva resposta es que com a treballadora mai més em posicionaré ni donaré més opinions en temes que no siguin de la meva situació laboral individual, que per altra banda quan ho he fet no s'han tingut en compte. Però que sí lluïtaré fora de la jornada laboral en contra de les decisions injustes que prengui l'empresa, i que consideri que van perjudici dels serveis públics i dels drets dels meus companys i companyes.

    NO SOM MERCADERIA EN MANS DE POLÍTICS I BANQUERS

    ResponElimina

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.