Pàgines

dimarts, 17 de juliol del 2012

Tots a la manifestació del 19 de juliol a les 19:00

Company@s, ciutadan@s i tothom que pugui sentir la necessitat de manifestar la seva indignació contra les mesures d'austeritat que estan aplicant des d'Europa a Espanya i Catalunya.
La Marea Groga SBD us convida el dia 19 de juliol a les 19:00 a la pl. Marcet de Sabadell per sortir en concentració pacífica cap a la pl. Sant Roc.

Per què hem d'anar?
Hi ha una llista d'agressions econòmiques i socials contra la població en general, això que se'n diu transversal. Des de la reducció de la prestació de desocupació passant per l'increment de l'IVA i la pèrdua de retribucions dels empleats públics. De facto, més enllà del detall, ha quedat SUSPÈS el DRET a la NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA.
Aquest és un dret gairebé fonalmental. Defensat per l'OIT des de 1946, entronca directament amb la Declaració Universal de Drets Humans. A España va costar moltes vides, milers d'anys de presó de treballadors i treballadores honrades. Es tracta d'un dret emparellat amb el dret de sindicació dels i les treballadores. Si perdem aquest dret, el dret de negociar les nostres condicions de treball, que són la nostra riquesa, que ens queda?

Per nosaltres i pels que s'hi van deixar literalment la pell, cal que defensem aquest drets.

Us hi esperem.

TOTS JUNTS SUMEM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.