Pàgines

divendres, 8 de juny del 2012

Esquitxem-los

Després de les últimes notícies aparegudes als mitjans de comunicació vers els rescats de les entitats bancàries. De veure que els seus gestors queden impunes davant de tanta incompetència... Que nosaltres pagarem amb les retallades a serveis bàsics com educació, sanitat, cultura, justícia... Fem que es faci JUSTÍCIA i que paguin. Feu extensiu a tots aquells que puguin ser afins a la nostre marea groga, fem que Sabadell sigui groc i que aquesta onada els esquitxi i vagi més enllà...
TOTS JUNTS SUMEM

6 comentaris:

  1. Aquest govern continua explicant les coses de forma diferent a com les explica la resta del món. No han fet els deures i diuen que sí, tenim un altra crèdit i diuen que no, que no l'hem de retornar nosaltres. Quines són les condicions? Què vindrà ara? Contràriament a allò que necessitem, no fan confiança. Aquest diners que poden arribar (que no són a fons perdut, que s'han de retornar) cal controlar com es gasten. Cal més democràcia, més transparència, més garanties. Cal depurar responsabilitats. Aquest "mardé" l'han generat personatges amb noms i cognoms que a més han estat premiats amb indemnitzacions milionàries. Cal que s'investigui i es jutgi els responsables.

    Avui, com és dimarts, em posaré la samarreta groga i a l'hora d'esmorzar baixaré a la plaça a menjar-me el bocata.

    ResponElimina
  2. Tal dia com avui:
    El 12 de juny de 1986 es signa a Madrid el tractat d'adhesió d'Espanya i Portugal a la Comunitat Europea.
    Vint-i-sis anys després la Unió Europea trontrolla...

    ResponElimina
  3. VA POR USTEDES SEÑORES POLÍTICOS...
    http://youtu.be/8Ga2iCDtEvQ
    PACO IBAÑEZ: A GALOPAR

    ResponElimina
  4. El congrès dels diputats ha rebutjat la investigació a la gestió de BanKia i del Banc Valencià. Un cop més es demostra la ineficàcia dels polítics que ens governen. Potser perquè sí investiguéssin sortirien ESQUITXATS... com ha dit Cayo Lara al Congrès.
    Ara crearan la banca europea, igual que el Parlament Europeu, sols servirà per pagar sous milionaris a banquers a punt de jubilar-se.
    Diguem NO a tanta política que sols enriqueix a uns pocs i empobreix a molts.
    Diguem NO al sistema financer actual que amb els nostres diners paga sous milionaris als seus directius.
    Diguem NO a tanta injusticia social.
    Diguem NO a l'acomodament polític que sols sap impossar la conservació de les seves prerogatives i no pas un treball en pro de la societat.
    Diguem NO als nostre acomodament i sortim al carrer plegats perque sàpiguen que el seu poder és a les nostres mans. Som nosaltres el que els hi hem atorgat i de la mateixa manera els hi podem treure.
    En defensa dels nostres drets i pels drets dels nostres fills. Per un futur per a tots i no sols per a uns quants.

    ResponElimina
  5. Ahir vaig anar a escoltar a Julio Anguita al Casal Pere Quart. No tinc color polític, era tant sols escoltar a una persona que de moment és la única que ha estat capaç de renúnciar a un sou vitalici, i això en aquest temps de corrupció política i total falta de moral, és molt.
    Hi ha un punt en el qual estic d'acord amb ell: I és que si nosaltres no lluitem pels nostres drets i pels dels nostres fills, ningú ho farà. Si continuem asseguts i amb el cap cot, como si fossim estruços, com si el que passa no anès amb nosaltres, després no tindrem dret a queixar-nos.

    Avui ha sortit a les notícies el que dicta el FMI:
    - retallada sous públics
    - apujar l'IVA
    - eliminació beneficis fiscals
    Després d'aquesta petició jo em pregunto: no són públics els SOUS dels polítics?, no surten dels fons públics, els seus sous vitalícis que no es baixen?. No són públics els diners que estan rebent els bancs per al seu rescat?
    PROU!!!!, ja no vull aquests polítics que ens governen, vull polítics íntegres.
    Amb tots els drets que ens atorga la constitució, amb les lleis que ens amparen, hem de tenir capacitat per fer-los fora. Ells que han arribat al poder gràcies al poder que tenen les urnes:
    Fem-los fora, no hem estat nosaltres els que hem malbarat els diners públics, sino ells.

    Avui ple extraordinària del Poder judicial per demanar la dimisió del seu president Carlos Dívar. Si no surt que SÍ, un altre Poder a prendre pel sac.

    ResponElimina
  6. Se puede y se debe luchar para y por la democracia real rompiendo los pilares del poder. Actitud individual con valores y protestas pacíficas, positivas y creativas. Creen que sus pilares son fuertes, pero si practicamos la defensa pacífica, votamos con nuestro dinero y les hacemos jiu-jitsu, se caen. Los sustentamos nosotros, el 99%. Contra todo abuso de poder de los mercados, de los políticos que han tomado el Estado, las Comunidades, los Municipios, a base de mentiras. Su hilo débil y que fluctúa como su sucio dinero se quedará sin oxígeno. Es fácil. Consumamos entre nosotros. Seamos solidarios, cooperemos y exijamos!

    En Sabadell las cosas no pueden ir a peor. No existe negociación y nos toman el pelo alargando la agonía de la gente. No seamos cómplices del silencio. Queremos justicia social y ya!

    http://youtu.be/vc-ECPkivJY

    ResponElimina

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.