Pàgines

dimarts, 5 de juny del 2012

Propostes, idees

Obrim un fil per tal que pogueu posar allò que us passa pel cap, alguns voleu quedar un dia per coneixer-nos tots plegats, d'altres voleu fer accions, etc... comenteu aquesta entrada i anem fent-la crèixer entre tot@s... la marea ;-)

11 comentaris:

  1. Per anar escampant el groc i aquest missatge de que no anem bé fent retallades: que no era treure-li als pobres per donar-ho als rics. Que no! que era al revés!

    Bé, podríem esmorzar un dia a la plaça amb les samarretes posades (és clar). A més de l'entrepà s'hi pot baixar algun termos amb cafè, llet, te, i fer-ho comunitari (No només un termos, que no es talli ningú, quantes més coses tinguem més en repartirem).

    La idea de la plaça, serveix pels que estem al centre. Serveix "davant del centre de treball, espai visible i que no faci nosa", utilitzant el temps previst per a l'esmorzar.

    ResponElimina
  2. Si la idea és fer visible el nostre malestar de forma contínua i no només amb accions puntuals (que poden passar més o menys desapercebudes), crec que pot ser una bona opció penjar pancanrtes grans (de color groc, i amb la mateixa llegenda que a les samarretes) als balcons o finestres de casa nostra (si som de Sabadell), o bé banderoles als cotxes...

    ResponElimina
  3. Em semblen molt bé les dues aportancions. El color groc s'ha de fer cada dia més visible, per defensar el serveis públics i per extendre la lucidesa que tant necessitem!

    Pepi Moya (no em permet posar el nom a dalt?)

    ResponElimina
  4. Hola Pepi, si quan fas el comentari tries Nom/URL, et deixa posar la opció que prefereixis

    ResponElimina
  5. http://15m.virtualpol.com/doc/comunicado-tsunami-indignado-union-de-mareas

    ResponElimina
  6. Proposta: passejada en grup per l'eix central de la ciutat, tot escampant el groc. consistent en passejar duen la samarreta. si aconseguim un grup de cinc, sis, ..., deu, ...n. Sense fer res més que passejar, fer un tom. ex. plaça Dr Robert/Rambla/Gran Via/Almogavers i retorn per l'altra banda del carrer fins el punt de sortida.

    ResponElimina
  7. Crec que podriem fer una assamblea per parlar i arribar a acords entre tot@s. Fent extensiu a la gent que pel que sigui, lliurement no ha volgut samarreta, però vot sumar. Crec que hauria de ser un dia no laborable, dissabte o diumenge, pq sigui més fàcil l'assistència de la gent. Les coses cada dia estan pitjor com tot@s sabem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pepi, en principi hem quedat dimarts aprofitant el picnic, per fer just això: parlar i contrastar idees. Pensa que és estiu i molta gent ja comença a marxar de cap de setmana, aquest que ve és st. Joan i el proper comencen vacances, segons veiem dimarts,ens ho plantejem. Salutacions

      Elimina
  8. Perfecte! Ja tindrem més dies per compartir amb qui treballi de tarda... "si ens han de fer callar que sigui ara, que sigui ara!"

    ResponElimina
  9. Podiem proposar un ACTA DE REPROVACIO per a l'equip de govern, per la seva actitut barruera, mafiosa i poc respectuosa, per part de la plantilla de l'Ajuntament més enllà de les ideologíes i colors polítics.

    ResponElimina
  10. Avuí han fet fora a 22 interins i interines. Quina aberració, i com desmonten els serveis públics. Hem de fer alguna cosa. Si ells es baixessin el sou, que ningú a l'Ajuntament cobrés més de 3500€ al mes, ( que ja es un sou digne per viure), no caldria acomiadar a ningú. ¡¡¡Hem de defensar els nostres companys i companyes i els serveis públics!!!.

    ResponElimina

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.