Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013

Ja tenim prou!!

Ara que es comença a parlar de nou de retallades en el poder adquisitiu dels funcionaris i les funcionaries, amb la pèrdua de part o de tota d’alguna de les pagues extres d’aquest 2013, cal dir: Ja tenim prou!

Ja tenim prou de ser el ninot que rep una bona part dels pals de les retallades en aquest país.
Ja tenim prou de que aquestes retallades només siguin en un sentit.

Per a la majoria dels funcionaris, que ni rebem sobres, ni tenim comptabilitat en B, ni comissions, ni cap altre barbaritat d’aquestes, des de fa temps que ens costa arribar a final de mes, i per tant una retallada més és inadmissible, insufrible, inaguantable. No pot ser: Ja tenim prou!

I cal dir-ho ben fort, en veu alta i sense por. Els funcionaris i les funcionaries formem part del món laboral com qualsevol altre treballador de qualsevol altre col·lectiu, i pel fet de tenir la “feina segura” (i permeteu-me que ho dubti sempre, però ara més...) no ens ha d’impedir protestar, de sortir al carrer i defensar allò que és nostre. Cada dia ens guanyem el nostre sou com qualsevol altre treballador. I si algun company pensa que ens ho estan regalant està molt equivocat.

Defensant el nostre sou no només estem defensant el valor de la nostra feina, i per tant a nosaltres com a persones, sinó a més, el que estem defensant és el sou del mestre dels nostres fills i filles, el sou del metge i de la infermera que ens aten en el centre de salut, el sou del bomber que vindrà en el cas d’alguna emergència, o simplement el sou d’aquell periodista que ens informa cada nit, mitjançant un telenotícies, del que ha passat en el nostre petit país. I si penseu que nosaltres no som importants, que el meu sou no val la pena defensar-ho (que trist si penses això... per altre banda) almenys defensa el sou de tota aquesta altra gent que directament ens dona un servei, i que de ben segur si que els hi afectaran aquestes retallades.

Ja tenim prou! I cal sortir al carrer a dir-ho! La mobilització és la solució perquè els polítics d’aquest país facin alguna cosa i canvíïn o modifiquin aquests tipus de decisions. Per sort, aquests dies tenim un bon exemple en el tema de la dació en pagament, i la seva ILP, i que són aquests tipus de mobilitzacions i organització de la lluita el que ens ha d’animar a protestar, perquè aquestes situacions es denunciïn i tothom sàpiga que no pot ser, que: Ja tenim prou!

Carles Benito
Treballador Ajuntament de Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.