Pàgines

dimecres, 13 de febrer del 2013

On va la nostra societat?

Quant més aguantarà la nostra societat? Quant més estarem els ciutadans disposats a tolerar? Perquè no som capaços de formar un front comú per deixar fora del nostre sistema a aquells que no han sabut aplicar les lleis d'una manera recta i en tota la seva legitimitat?
Sols el poble unit podrà arribar a disposar una altra vegada d'una societat digna, d'una societat que li pertanyi, que és la que li toca viure i gaudir.
Els polítics, no tots, han perdut la lleialtat i el respecte cap a ells mateixos i cap el poble que els ha votat de manera lliure, aprofitant la seva condició per lucrar-se o pel seu propi benefici o per a les persones del seu entorn.
Avui tots parlem d'oficines antifrau, comissions d'investigació contra la corrupció... On ha quedat el que practicaven els nostres avis, pares: una encaixada de mans i amb aquest gest havies tancat un compromís que era inimaginable trencar, ja que fer-ho era perdre tota honorabilitat, paraula també que tots els polítics i personatges públics fan servir i de la qual desconeixen el seu veritable significat.
Moltes vegades és difícil moure a una societat si aquesta ha decidit mantenir-se al marge del que passa, o simplement les veu passar i no s'implica, s'estima més no fer res, perquè pensa que no és possible, o sí, però massa complicat.
No podem canviar les coses grans, o sí, però si no intenten modificar les conductes intolerables i inadmisibles d'aquells que no actuen correctament, quina serà la societat que deixarem als nostres fills? quins valors els estem ensenyant?
Com sempre des d'aquest petit espai, que és de tots aquells que hi vulguin participar, us convido a participar a que entre tots intentem fer millor aquest món.

Elisabet Torner
Entre tots junts podem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.