Pàgines

divendres, 7 de febrer del 2014

Tots amb els companys de PANRICO


Benvolguts!

Després de 115 dies de vaga indefinida, els treballadors i treballadores de Panrico segueixen defensant al carrer els seus llocs de treball amb la dignitat, fermesa i solidaritat que els ha caracteritzat des del principi del conflicte. La determinació dels treballadors i treballadores de la fàbrica de Santa Perpètua de no afluixar fins que no es retiri l'expedient de regulació ha fet que la vaga indefinida de Panrico sigui la més llarga a Catalunya des dels anys vuitanta.

Aquest divendres 7 de febrer a les 19h a la Plaça de la Creu Alta de Sabadell els treballadors i treballadores de Panrico tenen prevista fer una Manifestació per protestar per la greu situació en la que es troben.

La importància de la solidaritat és vital per al desenvolupament social, totes i tots amb Panrico!, i és per això que com a Marea Groga i com a treballadors de l’ajuntament de Sabadell cal recolzar-los i acompanyar-los en la seva convocatòria.

Us hi esperem!,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.