Pàgines

divendres, 10 d’octubre del 2014

PROU, PROU I PROU

Les nostres institucions i els nostres polítics han perdut la capacitat de que el poble cregui en ells. Els ciutadans d'arreu necessitem que aquesta "classe social" marxi, deixi buida la cadira que tanta por tenen de perdre i doni pas a aires nous, gent nova que no estigui contaminada per aquesta manera de ser, pensar i actuar.
Gent que cregui que treballa per i pel ciutadà; que és qui els hi ha donat el seu suport amb la legitimació que donen les urnes; legitimació per construir una ciutat i un país millor per a tothom.
Ja hi ha PROU d'enriquir-se, d'embutxacar-se els diners de tots, de no ser jutjats per les mateixes lleis per les que sí és jutjat el poble.
Ja n' hi ha PROU de callar, de deixar fer...
És hora de plantar cara a polítics corruptes que s'han endut els diners del poble,
a banquers sense escrúpuls que han jugat i s'han quedat amb els diners del poble,
és hora de que paguin pel que han fet com ho faria qualsevol ciutadà si hagués comès frau fiscal.
NO deixem que continuin jugant amb nosaltres i les nostres families, és el nostre futur, és la nostra vida i la dels nostres fills.
Hem d'aconseguir que les lleis es compleixin i s'apliquin de la mateixa manera; hem de defensar aquells que vetllen i són perseguits i jutjats per defensar els interessos del poble.
Hem de defensar i lluitar per aquells que vetllen per la nostra salut i són acusats d'haver actuat de mala fe i no per desconeixença.
Hem d'actuar de manera contundent contra aquesta "classe" política, elítista i que no pensa en el poble que els ha votat.
Hem de defensar el que és nostre i no seu, ells es creuen amb el dret de decidir per nosaltres, i no ens equivoquem, nosaltres els hem posat on estan i hem de ser capaços de treure'ls.
Pensem on estem i on volem anar, pensem què volem i intentem aconseguir-lo, pensem qui som i qui volem ser, pensem en mans de qui volem deixar el futur dels nostres fills.
LLUITEM JUNTS PER ACONSEGUIR-HO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.