Pàgines

dilluns, 10 de desembre del 2012

Per anar fent balanç de la vaga del 14 N

El dia 14 de novembre vam fer una vaga general de 24 hores de caràcter europeu. Tot seguit penjo algunes referències per veure diferents aspectes i valoracions de la vaga, hi ha moltes més, si en trobeu alguna més que us agradi podríem compartir-les.

Caldria fer un balanç que no fos només descriptiu i/o sensacionalista. La vaga va ser un èxit, segons el meu criteri, malgrat se'n testin en dir que no hi va haver seguiment. Hi ha hagut molt poca informació de la vaga general i només es parla de detencions i ferits o fets que tal i qual... Però cal que fem la valoració de l'efecte que la vaga ha produït en la política d'austeritat dogmàtica. No esperem que surti ningú dient: quina gent més ben parida, quina vaga que han fet més eixerida, és una autèntica mostra de democràcia... Excepte a les pel·lis de Ken Loach, la classe obrera no es gaire protagonista dels audiovisuals... si no mirem la xarxa, on la gent penge sobre tot informació gràfica.

http://trobada9barris.wordpress.com/2012/11/24/balanc-repressiu-provisional-vaga-general-14-n/

http://www.luchadeclases.org/inicio/estado-espanol/estado-espanol/1082-balance-14-n.html

http://www.ccoo.cat/revistes/lluitadigital/161.pdf

http://www.pasionfmradio.com/index.php?option=com_content&view=article&id=411:ugt-agradecimiento-huelga-general-14n&catid=37:noticias&Itemid=70

https://n-1.cc/search?q=huelga+general&search_type=tags

http://laaurora.netpor.org/noticia/328/balance-huelga-general-14-n.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.