Pàgines

dijous, 20 de desembre del 2012

Temps difícils

Són temps difícils aquests que corren. Fa cinc anys que vam entrar en aquesta meravellosa crisi, que tots aquells que no teníem assessors, ni eren economistes, ni cobràvem ni cobrem un munt d'euros al mes per fer anàlisi, estudi de mercat... sols les veiem venir.
Qualsevol mestresa de casa, sabia i sap que on entren 5 no poden sortir-ne 10; i quan no tens més que aquesta quantitat per gastar no "estires més el braç que la maniga".
Tots els nostres polítics, siguin d'un país anomenat Espanya o d'un altre anomentat Catalunya i d'una ciutat anomenada Sabadell, han fet el mateix... deixar-se portar pel tinc 5 i em gasto 10, després el banc ens deixarà la resta i així any rere any, i per això estem aquí, perquè ara que fem els comptes, aquests no quadren... perquè ara que tenim de tot: Centre d'Atenció Primària, Biblioteques per barris, Centre Cívics, Poliesportius, Piscines, Infraestructures solitàries, Aeroports que no porten enlloc... NO els podem mantenir
Quin preu hem pagat? Un preu tant elevat que ningú té una calculadora amb tants números per fer els comptes.
Quan es fan aquests tipus d'inversions, què no es fan els números?: el de què costa construir i què costa mantenir, si costa més el farcit potser ens plantejem què s'ha de fer. Però, NO, no hem fet això, hem construit, construit i construit i ara què?
Ara els ajuntaments no tenen diners, els consells comarcals, les diputacions, la generalitat, l'estat, els paísos europeus no tenen diners , i els bancs han tancat l'aixeta dels prèstecs, perquè POBRETS tampoc tenen diners.
Els treballadors són presionats per les seves empreses, sota el discurs d'ara tots ens hem de premer el cinturó, hem de sortir com sigui d'aquesta crisi que no hem creat, hem de sacrificar el sou, les pagues extres, alguns la feina, les condicions de treballs que teniem fins ara, però tot sigui perquè el país surti endavant...
Que som d'inocents!!! Ens ho creiem. Som així els treballadors, després de tant lluitar pels nostres drets, ara van i ens expliquen una d'indis i ni tant sols tenim la capacitat d'anar a una i lluitar per allò que ja hem aconseguit i que per dret és nostre.
Els nostres polítics ens enganyen, en manipulen i no són clars ni amb nosaltres, i ni tan sols amb ells mateixos. Han perdut la capacitat de defensar els interesos dels ciutadans per sobre dels seus i moltes vegades del partit al qual representen.
CRIDEM, DEFENSEM I LLUITEM pel nostre futur i pel dels nostres fills, demanem transparència en la gestió, humilitat en el servei que presten a la ciutat i sobre tot RESPONSABILITAT I COHERÈNCIA. Perquè sols si un és honest amb si mateix podrà ser-ho amb els altres.

1 comentari:

  1. Demà al matí portaré un termus amb cafè i un panatone per esmorzar a la plaça de Sant Roc, davant de l'Ajuntament a les 10 del matí. Demà fan el Ple, sembla que serà a les vuit del matí. Què hi farem...

    Val la pena que diguem amb la nostra presència a la plaça, tot esmorzant, que no volem cap acomiadament. Que amb el seu mal govern ens han dut fins aquest escenari deplorable i no hi estem d'acord.

    ResponElimina

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.