Pàgines

dilluns, 13 d’octubre del 2014

EL SILENCI DELS POBLES

Marea Groga SBD va néixer davant les injustícies laborals que patien els treballadors de l’Ajuntament de la nostra ciutat, per protestar per la no aplicació del conveni col·lectiu i l'acomiadament de companyes i companys, per la pèssima gestió que el seu consistori havia fet dels diners públics.
Ara el panorama local és un altre, estem a l'espera de les eleccions municipals per veure si alguna cosa canvia, si entra a governar la ciutat un equip nou, amb punts de vista diferents, amb canvis, amb implicacions tant dins l'administració com fora. 
Necessitem com a treballadors aquest canvi, estem ofegats, com peixos dins una peixera que cada vegada té menys oxigen i lentament s'ofega.
La ciutat i els seus ciutadans també pateixen aquesta lenta agonia, però no som capaços de generar inèrcies per aconseguir un profund canvi, continuem mirant darrera el vidre a que alguna cosa canviï, sense més implicació que aquesta, esperar el canvi.
NO, ciutadans i ciutadanes, treballadors i treballadores, res no canviarà sinó som capaços de lluitar pel canvi, de sortir al carrer i cridar el que volem, de cridar per un canvi real i possible.
NO, no podem quedar-nos darrera del vidre de la finestra esperant...
Mentre al carrer cada vegada perdem més, com ciutadans, com a treballadors, en definitiva com a persones...
NO pot ser, que jutges que lluiten per defensar els nostres drets, siguin jutjats, inhabilitats, en definitiva silenciats.
NO, hem de mobilitzar-nos, hem de sortir al carrer i cridar, que les nostres veus s'escoltin.
NO, no, res no canviarà sinó lluitem per fer el canvi possible.
Des d'aquí, us animem a caminar, cridar i lluitar, sempre amb tolerància i respecte cap als altres.
Passeu aquest missatge, feu córrer la veu...
Si les veus corren podríem entre tots trobar-nos, com fèiem temps enrere a la plaça de Sant Roc, davant l'ajuntament, per cridar que tenim drets, tenim coses a dir, que podem canviar la nostra ciutat, però també lluitarem perquè aquesta llibertat i drets vagin més enllà i els polítics deixin de tractar-nos com si no hi fóssim, com si nosaltres no els hi haguéssim donat el seu poder.
Les nostres veus juntes, la nostra unió és el que fa la nostra força i això és la seva por.
Ara és l'hora, per la unitat i pel canvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.