Pàgines

dimarts, 21 d’octubre del 2014

There is always hope

Diuen que sempre hi ha esperança, és cert, però de vegades costa trobar-la. 
Sempre hi ha l'esperança de que les coses puguin anar a millor, que les situacions canviin i la sort ens somrigui.
There is always hope, però la realitat sempre és la mateixa. Quan hi ha una oportunitat de canvi no sabem aprofitar-la, qui sap si per por, per impossició, per falta de ganes...
Aquesta oportunitat es converteix en una abdicació del propis principis, en un renegar volgut o no dels propis ideals en pro d'una exigència partidista.
Passar de ser motor de canvi, a simple convidat de pedra de la situació, tan sols un observador del que d'altres maneguen al seu gust.
No canviar les coses quan tens l'oportunitat no és l'opció, no et fa millor; però als que estem quiets, inmòbils mirant, tampoc.

There is always hope, fins que, com en el conte del vestit nou de l'emperador, algú s'exclami:

-¡Però si no porta res! - digué de cop un nen.
-¡Déu meu, escolteu la veu de la innocència -va dir el seu pare; i tothom va marxar repetint allò que havia sentit.
-¡No porta res; és un nen el que diu que no porta res!
-¡Però si no porta res! -va cridar, per fi, el poble sencer.
Allò va inquietar a l'Emperador, doncs pensava que el poble tenia raó; però tot i això va pensar: “S'ha de continuar fins el final”. I va continuar més altiu que abans; mentres els seus majordorms continuaven aguantant la inexistent cua.

I a nosaltres també ens fa falta que algú amb més o menys inocència digui allò que tothom sap, que Sabadell necessita un alcalde, algú que governi, que mani, que agafi les regnes.

There is always hope, esperança...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Marea Groga SBD no es fa responsable dels comentaris i opinions personals que es publiquin en aquest blog, ja que vol ser un punt de trobada de tots els seus seguidor@s al marge de la política partidista i el sindicalisme.
Tot i això preguem el màxim respecte en els escrits, comentaris i respostes.